Nieuwe site - SC Aarschot Official

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe site

Ook zo benieuwd naar de vernieuwing van de Laaksite? Wij alleszins wel en hopen de aandachtige bezoeker van onze website weldra meer te kunnen inlichten. 

De Laaksite dateert van begin jaren ’80 en is eigendom van stad Aarschot en reeds meer dan 15 jaar is SC Aarschot de voornaamste gebruiker , verantwoordelijke en ‘goede huisvader beheerder’ van deze site. Overdag worden sommige terreinen gebruikt door de Aarschotse scholen. De zeer
centrale ligging van de site in de nabijheid van het stadscentrum , verschillende scholen, het station, de autostrade, maakt dat dit een interessante locatie is voor verdere ontwikkeling. De bestemming van de locatie als sportsite is ook naar de toekomst duidelijk en staat ingeschreven in de meerjarenplannen van de stad Aarschot. Reeds verschillende jaren en legislaturen wordt er gewerkt met expertisebureaus om de ontwikkeling uit te werken en dan ook te realiseren. Een eerste stap hierin werd gezet door de aanleg van het kunstgrasveld dat sinds december 2020 in gebruik is. In dit verband neemt een afvaardiging van het bestuur van SC Aarschot deel aan de sportraden en diverse vergaderingen met het schepencollege van de stad.

Wordt vevolgd...
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!